Al contingut principal

Detall notícia

  • Ajuntament de Sant Cugat

22 de setembre 2017 Ajuntament

Manifest de l’equip de govern de l’Ajuntament davant la situació que viu en aquests moments Catalunya

El govern municipal de Sant Cugat ha emès aquesta tarda un comunicat en relació a la situació política i institucional.


1.- El govern municipal dóna ple suport a totes les institucions del país i referma el seu compromís amb l’autogovern de Catalunya. Sigui quina sigui la situació política, l’autogovern de Catalunya i les seves institucions no poden ser intervingudes, substituïdes i/o anul·lades.

2.- Davant la situació que viu aquests dies Catalunya i els fets que van succeir el dia 20 de setembre, que han desembocat en l’escorcoll d’edificis del Govern de la Generalitat i en detencions d’alts càrrecs, funcionaris i treballadors d’empreses privades, l’equip de govern de Sant Cugat vol manifestar el seu ferm suport a les institucions catalanes i a la democràcia.

3.- Les actuacions policials, judicials i de la fiscalia a diferents seus de la Generalitat, empreses i domicilis particulars de càrrecs del Govern Català i altres ens públics dificulten la resolució d’aquest conflicte polític. Apostem per la política i el diàleg entre les institucions com a via per assolir acords i solucions.

4.- Com a govern democràticament escollit per la ciutadania de Sant Cugat, defensem l’exercici dels drets fonamentals en plena llibertat i sense coaccions de cap mena.

 

Top