Al contingut principal

Detall notícia

  • Presentació dels elements gimnàstics a la plaça dels Jocs Florals
  • Elements gimnàstics a la plaça dels Jocs Florals

27 de juliol 2017 Salut

El Parc del Turó de Can Mates i la plaça dels Jocs Florals estrenen circuits de salut a proposta del veïnat

Les dues instal·lacions són de característiques similars a la que hi ha també des de fa poc al Parc de Sant Francesc.


Sant Cugat estrena aquest mes de juliol dos circuits de salut destinats a promoure el manteniment físic i a generar comunitat. Els circuits, que inclouen diversos  elements gimnàstics a l’aire lliure, s’han instal·lat al Parc del Turó de Can Mates, a la cruïlla del carrer Prat de la Riba i el carrer Josep Irla, i a la plaça dels Jocs Florals, a tocar de l’estació de Sant Cugat de FGC. 

La proposta del circuit de salut del Parc del Turó de Can Mates, que es podrà utilitzar a partir de dilluns que ve, va ser escollida en el marc del procés dels Pressupostos Participatius del 2016. La de la plaça dels Jocs Florals, forma part dels projectes de lliure disposició del Consell de Barri del Centre Oest.   

Els elements gimnàstics del circuit de salut del Parc del Turó de Can Mates són els següents: una bicicleta estàtica, dues bicicletes el·líptiques, un corredor aeri, uns pedals de mà, una roda d’estiraments i torsió corporal, un banc pectoral doble i una escala horitzontal, i també un aparell inclusiu (per a persones amb mobilitat reduïda).

Pel que fa als aparells instal·lats a la plaça dels Jocs Florals, es tracta d’una bicicleta el·líptica i d’una màquina de mobilitat articular. 

Les dues instal·lacions són de característiques similars a la que hi ha també des de fa poc al Parc de Sant Francesc.

Aquests elements estan pensats perquè els adults actius, a partir de 14 anys, puguin mantenir la condició física. Alguns dels aparells són adequats per recuperar-se de lesions, ja que permeten fer estiraments i moviments de torsió del cos i d’articulacions sense haver de realitzar moviments bruscos.

Top